Македонска лига за FM18 (Симни)

За сите љубители на популарната игра Football Manager 2018, ви го презентираме пачот со датабаза која ви овозможува да играте со било кој прволигашки или второлигашки клуб.

Read in English England

Advertisements

Дали би сакале да ја вратите Саса во првата лига? Да испишете историја носејќи го Осогово во Лига Европа? Вардар во фаза по групи од Лига на Шампиони?

Во соработка со нашиот пријател Блејк Портер кој е волонтер-истражувач за ФМ, составивме датабаза со апдејтувани информации за сите 29 клубови кои се натпреваруваат во првата и двете втори лиги.

За да го симнете пачот едноставно кликнете тука. Откако ѓе го симнете пачот, следете ги следниве инструкции за да го инсталирате:

1. Преместете го симнатиот .fmf фајл во: \Documents\Sports Interactive\Football Manager 2018\editor data\ (создадете папка “editor data” доколку не постои).

2. Стартувајте ја Football Manager 2018 и одберете start new save со оваа датабаза овозможена.

Доколку имате било какви проблеми со пачот, слободно контактирајте го Портер на неговиот Twitter профил тука (на англиски).

One Comments

  1. Pingback: Macedonian Football | Macedonian league for FM18 (Download) - Macedonian Football

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *